Eerste hulp bij stroomstoring en doorgeslagen stoppen in Rotterdam

Het gebeurt altijd als u er niet op zit te wachten: kortsluiting. Of een lamp die knippert, geknetter in de groepenkast, doorgeslagen stoppen… Wat te doen? Elektrotechnisch installatiebedrijf G.B.T.I. zet het voor u op een rij. U kunt ook meteen contact met ons opnemen.

Diensten van ons elektrotechnisch installatiebedrijf

G.B.T.I. verricht gedegen – en vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige – elektrotechnische werkzaamheden in onder meer woningbouw, utiliteitsbouw en de industriële sector. We leveren werkbouwkundige installaties, zoals elektro-, ventilatie-, verwarmings-, en domotica-installaties (KNX).

Installatie werkzaamheden


  Verlichting


Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor het esthetische aspect van uw woning of bedrijf is het belangrijk dat uw verlichting naar behoren werkt. Installatiebedrijf G.B.T.I. biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden. Hierdoor kunnen we altijd perfect inspelen op uw specifieke wensen en eisen. Vraag naar de mogelijkheden voor energiezuinige, duurzame led-verlichting en HF TL armaturen.


  Koude- en warmtesystemen

Een goed functionerend koude- en warmtesysteem is noodzakelijk voor het comfort van uw leefomgeving. Dit zorgt ervoor dat u het in de winter niet koud heeft en in de zomer de nodige verkoeling kunt genieten. Installatiebedrijf G.B.T.I. uit Rotterdam zorgt er uiteraard voor dat alles volledig naar behoren werkt. Voor het onderhoud hiervan kunt u ons ook inschakelen. Heeft u problemen met uw verwarming of ventilatiesysteem, WTW- installaties, LTV- vloerverwarming of luchtverwarming? Laat onze monteur ernaar kijken.

Onderhoud en reparaties

We verzorgen niet alleen de installatie, maar ook de reparatie van uw (elektro)technische installaties. Regelmatig onderhoud voorkomt onnodige defecten. Laat ons daarom uw installaties geregeld onderhouden.

Optimalisatie van installaties en processen

Installatiebureau G.B.T.I. is onder meer gespecialiseerd in het optimaliseren van installaties en processen. Kan het energiezuiniger? Kan het mooier? Kan het sneller? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Onze spoedservice

Spoedservice

Een plotselinge kortsluiting of storing in de elektra van uw huis of bedrijf is uitermate vervelend. Bel onze storingsdienst op werkdagen via 06 - 53 24 34 20.


Wij helpen u snel en efficiënt. Daarbij adviseren we u ook over eventuele aanpassingen om herhaling te voorkomen.

Energiezuinig

Wij adviseren u graag over de aanleg en het onderhoud van energiezuinige elektravoorzieningen in en rondom uw woning of bedrijfspand. Ook al uw vragen beantwoorden we graag. Onze installatiewerkzaamheden voeren we uit met het oog op het milieu en duurzaamheid. We leveren uw elektravoorzieningen geheel op maat. Denk hierbij aan: energiezuinige led-verlichting, CVE- en WTW-ventilatiesystemen, HF TL armaturen, pompen en besturingen.

Neem contact op

Bij welke storingen kunnen we iets voor u betekenen?

  Uitgevallen aardlekschakelaar


Schakel alle groene, rode of witte groepen uit. Schakel de aardlekschakelaar weer in, en schakel een voor een de groepen weer in. Zodra de aardlekschakelaar dan weer uitvalt, weet u bij welke groep het probleem zit. Trek alle stekkers in die groep uit het stopcontact en probeer weer in te schakelen. Als dit goed gaat, kunt u de stekkers weer terugzetten. Mocht de aardlekschakelaar weer uitvallen, weet u welk apparaat defect is.

Lukt het niet? Bel G.B.T.I. via 06 - 53 24 34 20.

  Kortsluiting


Trek alle stekkers in de betreffende groep uit het stopcontact en vervang de stop. Schakel de automaat opnieuw in. Hoort u een plof, dan is de kortsluiting nog aanwezig. Bel in dat geval G.B.T.I. via 06 - 53 24 34 20.

  Knipperend licht


Controleer of de betreffende stop goed vastzit. Hoort u geknetter, schakel dan de groep direct uit in verband met brandgevaar. Neem contact op met uw elektricien via 06 - 53 24 34 20.

  Stroomuitval


Controleer uw aardlekschakelaar. Staat deze uit, probeer hem dan weer in te schakelen. Lukt dit niet? Zie procedure ‘Uitgevallen aardlekschakelaar’. Vraag uw buren of zij ook last hebben van stroomuitval of bel netbeheerder Stedin via 0800-9009. Uw hoofdzekering is waarschijnlijk gesprongen.

  Gedeeltelijke stroomuitval


Controleer uw aardlekschakelaar en automaten of stoppen. Vervang ze een voor een door nieuwe. Blijft het probleem aanhouden, bel G.B.T.I. via 06 - 53 24 34 20.

  Geknetter in de groepenkast


Neem contact op met onze elektricien via 06 - 53 24 34 20.

  Doorgeslagen stoppen


Zijn de stoppen doorgeslagen en gebeurt dat vaker? Dan heeft u te veel apparaten uit dezelfde groep tegelijkertijd aan staan. Uw groepenkast dient uitgebreid te worden of vervangen door een exemplaar met meer groepen. Onthoud dat alle (vaste) apparaten van meer dan 2000 Watt op een aparte groep aangesloten moeten zijn. Bijvoorbeeld de wasmachine, wasdroger, vaatwasser, boiler, combimagnetron, oven en keramische kookplaat. De elektricien van G.B.T.I. kan u hier meer over vertellen. Bel ons via 06 - 53 24 34 20.

Overige problemen met elektrotechnische installaties

Werkt uw hotelschakeling niet? Dan zijn de schakelaars mogelijk niet juist aangesloten.

Maakt een dimmer veel geluid? U heeft waarschijnlijk een verkeerde combinatie van lamp (spaarlamp, ledlamp, gloeilamp), dimmer en elektronische trafo.

Andere vragen en problemen

G.B.T.I.

 Molenvijver 46 C 
3052 HE Rotterdam 

 06 - 53 24 34 20

 gbti@xs4all.nl

Kvk-nr: 24183298

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag - Zondag Gesloten