Eerste hulp bij stroomstoring en doorgeslagen stoppen

Het gebeurt altijd als u er niet op zit te wachten: kortsluiting. Of een lamp die knippert, geknetter in de groepenkast, doorgeslagen stoppen… Wat te doen? Elektrotechnisch installatiebedrijf Giessen Beheer zet het voor u op een rij. U kunt ook meteen contact met ons opnemen. 

Diensten van ons elektrotechnisch installatiebedrijf

GBTI verricht gedegen – en vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige –  elektrotechnische werkzaamheden in onder meer woningbouw, utiliteitsbouw en de industriële sector. We leveren werkbouwkundige installaties zoals:
elektro-, ventilatie-, verwarming-, en domoticainstallaties (KNX).
 

Installatiewerkzaamheden

  • Verlichting
    Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor het esthetische aspect van uw woning of bedrijf is het belangrijk dat uw verlichting naar behoren werkt. Installatiebedrijf Giessen Beheer biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden. Hierdoor kunnen we altijd perfect inspelen op uw specifieke wensen en eisen. Vraag naar de mogelijkheden voor energiezuinige, duurzame LED-verlichting en HF TL armaturen.
     
  • Koude- en warmtesystemen
    Een goed functionerend koude- en warmtesysteem is noodzakelijk voor het comfort van uw leefomgeving. Dit zorgt ervoor dat u het in de winter niet koud heeft en in de zomer de nodige verkoeling kunt genieten. Installatiebedrijf GBTI uit Rotterdam zorgt er uiteraard voor dat alles volledig naar behoren werkt. Voor het onderhoud hiervan kunt u ons ook inschakelen. Heeft u problemen met uw verwarming- of ventilatiesysteem (onder meer WTW-installaties, LTV-vloerverwarming of luchtverwarming? Laat onze monteur ernaar kijken.

Onderhoud en reparaties
We verzorgen niet alleen de installatie, maar ook de reparatie van uw (elektro)technische installaties. Regelmatig onderhoud voorkomt onnodige defecten. Laat ons daarom uw installaties geregeld onderhouden.

Optimalisatie van installaties en processen
Installatiebureau GBTI is onder meer gespecialiseerd in het optimaliseren van installaties en processen. Kan het energiezuiniger? Kan het mooier? Kan het sneller? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Giessen Beheer Elektrotechnische Installaties

Spoedservice

Een plotselinge kortsluiting of storing in de elektra van uw huis of bedrijf is uitermate vervelend. Bel onze storingsdienst op 010-4736251 of 06-53243420.

Wij helpen u snel en efficiënt. Daarbij adviseren we u ook over eventuele aanpassingen om herhaling te voorkomen.

Professionele technische keuring

GBTI Rotterdam is opgeleid om te keuren volgens NEN-1010 en NEN-3140 normen. Voor een professionele elektrotechnische keuring van onder meer energiezuinige LED-verlichting, ventilatiesystemen CVE en WTW, HF TL armaturen, pompen en motoren kan Giessen Beheer u in alle gevallen bijstaan.

Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en aangesloten bij:

Energiezuinig

Wij adviseren u graag over de aanleg en het onderhoud van energiezuinige elektravoorzieningen in en rondom uw woning of bedrijfspand. Ook al uw vragen beantwoorden we graag. Onze installatiewerkzaamheden voeren we uit met het oog op het milieu en duurzaamheid. We leveren uw elektravoorzieningen geheel op maat. Denk hierbij aan: energiezuinige LED-verlichting, CVE- en WTW-ventilatiesystemen, HF TL armaturen, pompen en besturingen.